El Cine Fórum del Barri al CC Parc Sandaru.

cineforumEL Cine Fòrum del Barri.
Aquest projecte de l’AA VV Parc de la Ciutadella segueix en marxa després de la parada del mes d’agost, i esteu convidats a la propera sessió del dimecres 10 de setembre, a les 18:30 al C.C. Parc Sandaru, al carrer de Buenaventura Muñoz, 21 cantonada amb Carrer Nàpols, molt a prop de l’Estació del Nord. (Metro L1 Estació Triomf sortida Nàpols).

La dinàmica del Cine Fòrum es basa en la projecció d’una pel•lícula, que tingui com a fil conductor algun tema d’actualitat, i que doni peu a iniciar un debat.

En aquesta ocasió veurem la pel•lícula “La revolución de los ángeles”. EL FILM PRESENTA LA DICOTOMÍA ENTRE FICCIÓ I REALITAT.
En el debat posterior hi son convidats el Marc Barbena, l’Orio Clavell i el Robert Manrique, i el fil conductor son les conseqüéncies socials de la corrupció.

No es un llamamiento «a la revolución, ni a la violencia, sino a la valentía». Una invitación a que la sociedad civil no permanezca inmóvil, a no consentir «que nos conviertan en los nuevos esclavos»”. Declaracions del director.

Qui estigui interessat en venir, està convidat.

No cal reserva prèvia, però si us interessa us agrairíem que deixeu un comentari al blog, per tal de poder preveure el número d’assistents.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>