Atención… Cambio de emplazamiento del taller “Qui soc jo com oferta”

imagesCAYMRPUUQui soc jo com a oferta?

Por poblemas de última hora, nos hemos visto obligados a cambiar el espacio donde se llevará a cabo la actividad de este próximo miércoles, día 5 de noviembre.

El taller tendrá lugar en “Fundació privada SERVEI SOLIDARI”en la C/Sant Antoni Abad,61 BARCELONA.
Metro L2, parada Sant Antoni.

Os esperamos…!!!

L’activitat és gratuïta i us agrairem que en feu difusió entre les persones que puguin estar interessades en assistir-hi.

Per a nosaltres la teva participació és molt important, volem donar valor a les activitats gratuïtes demanant que et comprometis a pensar ia valorar les activitats a què assisteixis. Volem que ho facis al nostre blog, LinkedIn o Twitter i que el comparteixis, creant així sinèrgies que donin impuls i difusió a l’objectiu de tots.
També seria important, per a tu i per a tots, que ens poguessis comentar qualsevol esdeveniment que puguis oferir als altres, per fer realitat els teus recursos i projectes.La teva opinió, valoració i difusió són fonamentals per NoSomosParados. I sobretot recorda … juntos hacia tu objetivo.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>